Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin gestalt anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sahih birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin katkısızlıklı çkırmızıışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan erdemli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma tasarı, hareket, yığın ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında vazgeçme yangın kapısı etmenize yardımcı olacaktır.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının katı aralık otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı kabil.

Henüz güçlü konutlarda veya meslekyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını tedarik etmek amacıyla birden zait yangın merdiveni bile zorunlu tutulabilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yönetmeliklere ilişkilı olarak binanız kucakin vacip olacak ivedili çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja derece size en uygun desteği sunacaktır. Standartlara amelî müstacel çıkış bapsı hazırlıkları yapılırken; ivedili anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde haricen bâtıneriye girmelerine imkân verecek biçimde olması da bu bapların otomatik kapatan düzeneklere ehil olması da sağlanır.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page