En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, ötümsüz çevre koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde meselelenmiş çelik ve sert bulunur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya akıllıca ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Hiçbir kanatlı yangın bapları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine haber kaplamak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; tabaka adetsı 4’ü geçmeyen ve Yangın Çıkış Kapısı oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı; in sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını mâni olmak bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı haklı itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Grup bünyesında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page